Skip to main content

Checkgesprek app
Corona check app

Smartphone apps: coming soon!
Binnenkort verschijnt ook de checkgesprek app waarmee het nog eenvoudiger wordt om in en uit te checken op een locatie en om een overzicht te hebben wanneer je waar hebt ingecheckt. Scan de QR-code op de duidelijk herkenbare checkgesprek-poster en voer een digitaal checkgesprek over je gezondheid. Geen klachten? Dan ontvang je als bezoeker een groene kaart waarmee je veilig naar binnen kunt. Wanneer je de locatie verlaat scan je de QR-code bij de uitgang.Corona app privacy

Checkgesprek.nl is dé privacy vriendelijke corona check app van Nederland! Met de checkgesprek app voorkom je vervelende gesprekken met onbekenden, wachtrijen en andere irritaties bij de ingang.

Als bezoeker deel je daarbij zo veel of zo weinig informatie als je zelf wilt. Volledig anoniem deelnemen aan checkgesprek.nl kan dus ook! De digitale checkgesprekken vinden plaats via een veilige SSL-verbinding en we doen er alles aan om je gegevens veilig te stellen. De richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegeven worden daarin nageleefd.