Skip to main content

Corona maatregelen
Regels rondom corona

De regels rondom het coronavirus en de impact hiervan voor publieke locaties veranderen helaas continue. Op deze website proberen wij je zo goed mogelijk te informeren over de laatste stand van zaken.

Helaas zijn het aantal besmettingen in Nederland momenteel te hoog en staat het virus onder druk. Om het aantal besmettingen naar beneden te krijgen hebben we momenteel te maken met een gedeeltelijke lockdown. Werk dus zoveel mogelijk thuis, tenzij het niet anders kan, vermijd drukke plekken en houd te allen tijde 1,5 meter afstand. Daarnaast wordt iedereen boven de 13 jaar geadviseerd om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes binnen. Iedereen met klachten laat zich testen en wanneer je een positieve testuitslag ontvangt blijf je thuis. Bij koorts of benauwdheidsklachten blijft iedereen uit hetzelfde huishouden thuis tot de testuitslag bekend is. Ook als je nog geen testuitslag hebt ontvangen en klachten ondervind blijf je thuis. Was daarnaast zoveel mogelijk je handen met zeep en hoest en nies in je elleboog. Samen veilig tegen corona!

Kijk voor meer informatie en de regels voor uw publieke locatie op de website van de Rijksoverheid. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus